WELKOM BIJ AUTOSCHADE HERSTEL ARNHEM - SCHADEHERSTEL ZONDER ZORGEN

Ma - Do 08:00 - 17:30
Vrij 08:00 - 17:00
Orteliusstraat 19
6827 DD Arnhem
overons_werkplaats_2

Over ons

Bij Autoschade Herstel Arnhem kunt u terecht voor alle soorten autoschade. Of het nu gaat om aanrijdingsschade, een parkeerdeukje of storm/hagelschade. Autoschade Herstel Arnhem is een middelgroot schadebedrijf met een compleet pakket aan diensten en services.

Sinds 2002 is Autoschade Herstel Arnhem gevestigd in een nieuw pand aan de Orteliusstraat 19 in Arnhem en goed bereikbaar uit het centrum en vanaf de snelweg. Het schadeteam bestaat uit 12 vakkundig opgeleide schadeherstellers en 2 frontdesk medewerkers.

Onze missie

Autoschade Herstel Arnhem onderscheidt zich door haar excellente service en professionele dienstverlening. Om voorop te blijven lopen zal Autoschade Herstel  Arnhem haar diensten en service continu ontwikkelen.

De ontwikkeling van schadeherstel bevindt zich in een stroomversnelling. Schadeherstel wordt steeds ingewikkelder door complexere auto’s en daarmee gecompliceerdere schades. Dit vraagt om up-to date kennis en tools. Daarom investeert Autoschade Herstel Arnhem continu in opleiding en bijscholing én in de nieuwste apparatuur en gereedschappen.

Zodat Autoschade Herstel Arnhem voorop blijft lopen

Onze diensten

Een compleet pakket aan diensten


Het jonge, goed opgeleid team en de hypermoderne werkplaats kunnen alle merken personen- en bedrijfsauto’s en elk type autoschade aan. Autoschade Herstel Arnhem werkt voor alle verzekeraars, fleetowners en tussenpersonen.

  • Merk erkend schadeherstel
  • Plaatwerk, richten en uitdeuken
  • Aluminium herstel
  • Hagel- en stormschade
  • Spotrepair
  • Airco service
overons_pakket diensten 400 x 267

Perfecte service

Autoschade Herstel Arnhem staat voor een perfecte service. Wat wij daaronder verstaan?

- Haal- en brengservice
- Vrijblijvende offerte
- Schade-expertise aan huis
- Vervangende auto direct beschikbaar
- Complete afhandeling naar verzekeraar
- Afgesloten en bewaakt buitenterrein
- Gratis wasbeurt van uw auto

Vervangend vervoer

Complete afhandeling

Gratis wasbeurt

De Werkplaats

De modern ingerichte werkplaats van 1200 m2 van Autoschade Herstel Arnhem beschikt over apparatuur voor (de-)montage en moderne diagnoseapparatuur om systemen te kunnen uitlezen, resetten en programmeren. Verder is de werkplaats voorzien van de modernste las- en richtapparatuur, twee professionele spuitcabines, een spotrepair-ruimte, acht soorten bruggen, een speciale afdeling voor aluminiumherstel, een aircoservicestation en een inpandige wasplaats.

 Certificatie

Autoschade Herstel Arnhem is een Focwa-standaard 2 gecertificeerd autoschadeherstelbedrijf. Dit betekent wij gekwalificeerd zijn om complexere schades te herstellen en dat u 4 jaar garantie krijgt op alle reparaties. Focwa staat garant voor vakmanschap, service en snelheid.

Autoschade Herstel Arnhem is gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren en loopt voorop bij het zo milieuvriendelijk mogelijk uitvoeren van reparaties

1500

reparaties per jaar

100%

klantgericht

4

jaar Focwa garantie

12

vakkundige schadeherstellers

Vanochtend mijn auto opgehaald, weer als nieuw!!

- Jörgen van Droffelaar

Mijn Volvo V50 vol hagelschade super netjes gemaakt ! Hij is weer als nieuw. Grote klasse personeel Autoschade Arnhem.

- Marius van den Heuvel

Vandaag heb ik mijn auto opgehaald. Ik werd gastvrij onthaalt, kopje koffie stond klaar en vervolgens werd na enig papier werk mijn auto overhandigt. Het reparatiewerk is zeer vakkundig uitgevoerd. Bedankt voor de goede service! Zeer goed

- Tom Ebeling

Autoschade Herstel Arnhem is gevestigd op bedrijventerrein Rijnpark