Over Autoschade Herstel Arnhem

Autoschade Herstel Arnhem is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de modernste en servicegerichte autoschadeherstelbedrijven in Arnhem en omstreken. Wij herstellen alle soorten autoschades voor particulieren en bedrijven. En wij zijn niet merkgebonden. Autoschade Herstel Arnhem heeft raamovereenkomsten afgesloten met Centraal Beheer/Achmea, AON, Schadegarant en Meeús zodat wij voor de meeste verzekeringsmaatschappijen kunnen repareren.

Ontwikkeling schadeherstel

De ontwikkeling van schadeherstel bevindt zich in een stroomversnelling. Schadeherstel wordt steeds ingewikkelder door complexere auto’s en daarmee gecompliceerdere schades. Dit vraagt om up-to date kennis en tools. Daarom investeert Autoschade Herstel Arnhem continu in opleiding en bijscholing én in de nieuwste apparatuur en gereedschappen.

Verdieping

Om ons vakgebied te verbreden hebben we ons gespecialiseerd in car detailing en het aanbrengen van glascoatings.

Onze vakkennis en passie zetten wij in om iedere auto perfect te repareren!

Erkenning

Bovag

Als autobezitter bent u gebaat bij een kwalitatief goed herstelde auto. De kwaliteitsnorm BOVAG waarborgt dat een auto kwalitatief goed en veilig hersteld is. Iedere schade wordt hersteld volgens de fabrieksvoorschriften of voorschriften van bij RCAR aangesloten onderzoekscentra, met gebruik van originele onderdelen.

Erkend duurzaam

Erkend duurzaam

Autoschade Herstel Arnhem is sinds 2020 officieel een Erkend Duurzaam autoschadeherstelbedrijf. Dit betekent dat wij maatschappelijk en duurzaam handelen hebben doorgevoerd in onze bedrijfsvoering. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers werken in een goede en veilige werkomgeving met een uitstekend toekomstperspectief.

Wat vinden onze klanten

Waar vindt u ons