Autoschadeherstel in vijf heldere stappen

Bij Autoschade Herstel Arnhem kunt u terecht voor alle soorten autoschadeherstel. Of het nu gaat om aanrijdingsschade, een parkeerdeukje of storm/hagelschade. Autoschade Herstel Arnhem is een middelgroot schadebedrijf met een compleet pakket aan diensten en services. In vijf eenvoudige stappen leggen wij u het autoschadeherstel proces uit.

Schadeopname voor autoschadeherstel

Stap 1

Bezoek ons

U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Kan uw auto niet meer rijden? Laat uw auto dan afslepen door uw verzekeraar.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn 08:00 tot 17:00 uur (ma t/m vrij). Wij zijn gevestigd aan de Orteliusstraat 19 te Arnhem.

Documenten

Vergeet niet uw rijbewijs en verzekeringsbewijs mee te nemen.

Stap 2

Intake schade

Een medewerker neemt samen met u de schade door. Besluit u de schade door ons te laten repareren? Dan plannen wij direct de reparatie in.

Vervangend vervoer

Wenst u vervangend vervoer? Dat is geen probleem. De vervangende auto is altijd schoon en representatief.

Verzekering

Bent u all-risk verzekerd? Dan zorgen wij voor de volledige afhandeling met de verzekeraar. Klik hier voor meer informatie over de verzekeraars.

Doornemen van schadeherstel proces
Voorbewerker autoschadeherstel

Stap 3

Autoschadeherstel

Op de ingeplande datum brengt u uw auto. Heeft u bij de intake vervangend vervoer besproken? Op de dag van de reparatie staat deze voor u klaar. U verneemt ook wanneer uw auto klaar is.

Bewaking

Uw auto is bij Autoschade Herstel Arnhem in veilige handen omdat.Het pand met camera’s wordt bewaakt. Bovendien wordt het terrein ’s avonds afgesloten met een hek.

Stap 4

Gereedmelding

Zodra uw auto gereed is ontvangt u van ons een bericht per sms, whatsapp of email. Wij laten u weten wanneer u uw auto kunt ophalen. 

Gereedmelding van de auto
Aflevering van voertuig na autoschadeherstel

Stap 5

Aflevering

Voordat uw auto wordt afgeleverd neemt een medewerker aan de hand van foto’s het autoschadeherstel proces met u door.
Zijn er nog financiële zaken die afgehandeld moeten worden? Dan kunt u met pin of contant afrekenen.

Uw auto brandschoon

Nadat u uw auto geïnspecteerd heeft, rijdt u weg in een brandschoon gewassen auto.

7 jaar garantie

Bij Autoschade Herstel Arnhem heeft u bovendien 7 jaar garantie op de reparatie!

Aflevering van voertuig

Voor welke soorten autoschadeherstel kunt u bij ons terecht?

Complexe of cosmetische autoschades

Een complexe autoschade vereist andere reparatietechnieken dan het herstellen van een lakschade. Het team van Autoschade Herstel Arnhem beheerst alle vereiste reparatietechnieken. Niet alleen voor de ingewikkelde autoschades maar ook voor cosmetische autoschades. 

Bovag erkend

Bovendien zijn wij door de Bovag gecertificeerd om deze reparaties uit te mogen voeren. Kortom, bij Autoschade Herstel Arnhem bent u altijd verzekerd van vakmanschap.

Complexe autoschade
Complexe schade

Na een fikse aanrijding of een eenzijdig ongeval kan er sprake zijn van een complexe autoschade. Naast schade aan de buitenkant ontstaat er ook schade aan het chassis, rijhulpsystemen of andere interne delen van het voertuig. Autoschade Herstel Arnhem demonteert allereerst de auto, hierna volgt er een nauwkeurige inspectie.

Herstel plaatwerk en interne delen

Om een schade aan het chassis te herstellen wordt een gekalibreerde richtbank gebruikt. Het plaatwerk wordt hersteld en vervolgens gespoten in de originele kleur van de auto. Autoschade Herstel Arnhem gebruikt met een kwalitatief hoogwaardig laksysteem van BASF Glasurit. Tot slot worden de rijhulpsystemen gekalibreerd zodat u weer veilig de weg op kunt.

Cosmetische autoschades
Oppervlakkige schades

Bij cosmetische schade is er sprake van kleine krasjes en deukjes. Deze oppervlakkige en lichte beschadigingen kunnen wij op een kostenbesparende manier voor u repareren. 

Cardetailing

Niet alleen kunnen wij oppervlakkige deukjes en krasjes repareren, maar ook kunnen wij een extra beschermcoating aanbrengen. Allereerst wordt de laklaag gepolijst en vervolgens wordt er een coating aangebracht. U kunt kiezen uit een tefloncoating, een glascoating en een keramische coating.

Klik hier voor meer informatie over car detailing.

Spotrepair

Ook spotrepair is een vorm van alternatief en bovendien kostenbesparend schadeherstel. Bij spotrepair wordt alleen het beschadigde deel van een onderdeel gespoten. Dit is uiteraard voordeliger dan het spuiten van het complete onderdeel.

Uitdeuken zonder spuiten
Soms is spuiten niet nodig

Net als spotrepair is uitdeuken zonder spuiten ook een vorm van cosmetisch schadeherstel. Wanneer de lak nog onbeschadigd is kunnen wij met deze techniek kleine deukjes herstellen. Spuiten wordt daardoor overbodig. Uitdeuken zonder spuiten is een vorm van alternatief en kostenbesparend autoschadeherstel.

Aluminium autoschadeherstel
Aluminium plaatdelen

Autofabrikanten, zoals o.a. Jaguar Landrover, passen steeds vaker aluminium plaatdelen toe in de carrosserie van de auto. Aluminium heeft andere eigenschappen dan staal. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om aluminium delen te herstellen. Zij kennen exact de eigenschappen van het materiaal en kunnen daardoor uw auto perfect herstellen. 

Schade aan elektrische voertuigen
Juiste analyse met testapparatuur

Het uitvoeren van een reparatie aan een elektrische auto vereist speciale kwalificaties van de monteur. Onze schadeherstellers zijn getraind om storingen te analyseren aan de verschillende elektrische en elektronische componenten van uw auto, zoals verlichtings-, camera- en radarsystemen. Autoschade Herstel Arnhem beschikt over de benodigde testapparatuur om een juiste analyse van de schade te maken.

Ruit reparatie

Is uw autoruit kapot? Wij kunnen deze voor u vervangen. Heeft u een kras of een ster in de ruit? Dan kunnen wij deze voor u repareren.  

Interieur reparatie

Het herstellen van het interieur van uw auto kan zijn:

  • herstellen van scheurtjes of versleten delen in de kunststof delen van uw dashboard.
  • repareren van beschadigingen in de lederen bekleding van uw auto of het opnieuw kleuren van het leer in de originele kleur.
  • verwijderen van vlekken en vuil in de stoffen bekleding van uw auto.
  • vieze lucht verwijderen (bijvoorbeeld rooklucht) met een ozonbehandeling.
  • Meer informatie vindt u op onze car detailing pagina 
Polijsten

Het repareren van de blanke laklaag door middel van schuren en polijsten. Door het polijsten wordt de glans van de lak hersteld.

Wat vinden onze klanten

Waar vindt u ons