WELKOM BIJ AUTOSCHADE HERSTEL ARNHEM - SCHADEHERSTEL ZONDER ZORGEN

Ma - Do 08:00 - 17:30
Vrij 08:00 - 17:00
Orteliusstraat 19
6827 DD Arnhem

Diensten

Autoschade Arnhem biedt u een totaalpakket aan diensten. Van cosmetisch herstel tot complexe schades, van exclusief spuitwerk voor luxe interieurs tot speciaal spuitwerk voor auto’s.

Het jonge, goed opgeleide team en de hypermoderne werkplaats kunnen alle merken personen- en bedrijfsauto’s en elk type autoschade aan.

Overzicht

Autoschadeherstel

Voor schadeherstel van alle merken en typen auto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op alle reparaties krijgt u 4 jaar FOCWA-garantie.

Spotrepair

Spotrepair is een snelle en goedkope oplossing voor kleine krassen en beschadigingen. Wij spuiten de schade plaatselijk en zonder kleurverschil bij.

Uitdeuken zonder spuiten

Spuiten is niet altijd nodig. Kleine deuken, waar de lak nog intact is, deukt Autoschade Herstel Arnhem er snel en veilig voor u uit.

Velgen reparatie

Heeft u velgen met krassen, beschadigingen of stoeprandschade? Deze repareren wij relatief eenvoudig weer als nieuw.

Aircondition Service

U wilt een goedwerkende airco voor optimaal rijcomfort. Wij vullen uw airconditioning bij zodat u weer comfortabel de weg op kan.

Vervangend vervoer

In de meeste gevallen maakt u gratis gebruik van vervangend vervoer.U heeft een ruime keuze aan personen- en bestelauto’s

Auto interieur herstellen

Heeft u een beschadigingen aan uw bekleding of het dashboard? In de meeste gevallen kunnen wij deze volledig voor u herstellen.

Auto’s personaliseren

Wilt u uw auto aanpassen aan uw eigen smaak en stijl? Wij spuiten (onderdelen van) uw auto in elke gewenste kleur.

Speciaal spuitwerk

Een designkast een andere uitstraling geven? Uw keuken weer als nieuw? Dat kan met de speciale spuitcabine van Autoschade Herstel Arnhem. Voor een strak resultaat.

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op.

CONTACT

Autoschade Herstel Arnhem is gevestigd op bedrijventerrein Rijnpark