WELKOM BIJ AUTOSCHADE HERSTEL ARNHEM - SCHADEHERSTEL ZONDER ZORGEN

Ma - Do 08:00 - 17:30
Vrij 08:00 - 17:00
Orteliusstraat 19
6827 DD Arnhem

Autoschade! Wat nu?

Of het nu komt door een aanrijding, hagelbui of auto-inbraak, autoschade komt nooit uit. Als u de stappen uit het stappenplan volgt, bent u snel weer onderweg!

 

Stappenplan

1. Vul het schadeformulier in
2. Zoek getuigen
3. Schakel een sleepdienst in (indien nodig)
4. Meldt de schade bij uw verzekeraar
5. Neem contact op met Autoschade Herstel Arnhem

Stap 1

Vul het schadeformulier in

Vul samen met de betrokken partijen het schadeformulier in. Noteer het kenteken van de tegenpartij en maak foto’s en een duidelijke tekening. Bij letselschade, complexe schade of meningsverschillen schakelt u de politie in.

Stap 2

Zoek getuigen

Is er iemand die iets die iets gezien heeft? Vaak rijden getuigen snel weer door als er geen gewonden zijn. Ga dus zo snel mogelijk opzoek naar getuigen. Vraag wat ze gezien hebben en noteer alle gegevens. Of noteer het kenteken van de auto van getuigen als u hen zelf niet kan spreken.

Stap 3

Schakel een sleepdienst in (indien nodig)

Kunt u niet meer verder rijden? Op uw groene kaart staat het telefoonnummer van de alarmcentrale van uw verzekeringsmaatschappij. De berger declareert de kosten bij uw verzekeringsmaatschappij.

Stap 4

Meldt de schade bij uw verzekeraar

Meldt eerst de autoschade telefonisch bij uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Hierna stuurt u het ingevulde schadeformulier aan uw lease– of verzekeringsmaatschappij of assurantietussenpersoon.

Stap 5

Neem contact op met Autoschade Arnhem

Nadat u de schade heeft gemeld, hoeft u alleen nog maar contact op te nemen met Autoschade Herstel Arnhem. Wij nemen u alle zorgen uit handen. U krijgt gratis vervangend vervoer en handelen de declaratie met uw verzekeraar af. Natuurlijk houden wij u steeds op de hoogte.

Direct contact? Bel (026) 32 32 112

Autoschade Arnhem herstelt de schade onzichtbaar en vakkundig.

 

Èn u krijgt uw auto brandschoon mee.

Autoschade Herstel Arnhem is gevestigd op bedrijventerrein Rijnpark