Vacature Autoschadehersteller full-time

Autoschade Herstel Arnhem zoekt een autoschade hersteller / licht plaatwerk

Autoschade Herstel Arnhem is een autoschadeherstelbedrijf met ruim 35 jaar ervaring. Sinds 2018 zijn wij erkend Jaguar Land Rover schadeherstelbedrijf. Wij bieden een werkomgeving waar er voldoende tijd is om op een goede manier autoschadeherstel werkzaamheden uit te voeren. Bij Autoschade Herstel Arnhem kiezen wij voor kwaliteit. En jou vakmanschap vormt een belangrijk onderdeel van het kwalitatieve eindresultaat.

Als autoschadehersteller ben jij een belangrijke schakel binnen het autoschadeherstel proces van Autoschade Herstel Arnhem. Jij kunt zelfstandig een voertuig perfect demonteren en monteren, uitdeuken en herstellen. Zowel een eenvoudige cosmetische reparatie als een complexe autoschade is geen probleem voor jou. Ook heb jij enige ervaring met kunststofbewerkingen. Voordat een voertuig de afdeling voorbewerking bereikt is het plaatwerk perfect door jou hersteld.

Functie eisen

Wij bieden

Salaris

Salarisindicatie: € 2500,00 – 3500,00 bruto per maand. Salaris is op basis van ervaring, kennis en capaciteiten in overleg.

Solliciteer direct

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar jij echt verantwoordelijk bent voor het autoschadeherstel proces? Dan is deze vacature iets voor jou. Stuur een e-mail met een korte motivatie naar mt@autoschade-arnhem.nl o.v.v. vacature autoschadehersteller. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar op nummer 026-3232112.