Vacature Voorbewerker/spuiter

Autoschade Herstel Arnhem is een schadeherstelbedrijf met 35 jaar ervaring. Wij bieden een omgeving waar jij kwalitatief vakmanschap kan toepassen zodat er voldoende tijd is om op een goede manier herstelwerkzaamheden uit te voeren. Geen 20-30 doorgangen in de week, waar leverdruk belangrijker is dan kwaliteit. Maar een productieproces waar jij een belangrijk onderdeel bent van het kwalitatieve eindresultaat

Als voorbewerker ben jij een belangrijke schakel binnen het autoschadeherstel proces van Autoschade Herstel Arnhem. Jij kunt een voertuig perfect schuren, plamuren en afplakken. Ook heb jij enige ervaring met kunststofbewerkingen, verf mengen en het spuiten van voertuigen en andere objecten. Voordat een voertuig de spuitcabine binnenrijdt is het door jou perfect en strak voorbewerkt zodat de 1ste autospuiter zonder problemen zijn werk kan doen.

Functie eisen

Wij bieden

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar jij echt verantwoordelijk bent voor het proces voorbewerken? Dan is deze vacature iets voor jou.

Stuur je cv en korte motivatie naar mt@autoschade-arnhem.nl o.v.v. vacature voorbewerker. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sam van der Veer 026-3232112.